Thuressons Hönseri AB är ett företag som föder upp unghöns, producerar ägg, paketerar och distribuerar ägg till grossister och butiker i hela södra Sverige. Marknadsföring och försäljning av ägg görs i samarbete med Stjärnägg där vi även är delägare. Vi omsätter ca 160 miljoner och har 29 helårsanställda.  Företaget är verksamt på mellersta Öland. Vi är certifierade enl. ISO 9001, 14001, IFS samt KRAV.

Vi söker nu flera semestervikarier till vårt härliga gäng inom djurproduktion och till vårt äggpackeri. 

Djurproduktion

Du kommer ingå i ett arbetslag vars uppgift är dagligt arbete inom vår djurproduktion, såsom skötsel av djur, renhållning och hantering av maskiner.  Djurproduktionen består av unghönsuppfödning och äggproduktion. Vi ser att du är positiv och ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att samarbeta. Du behöver även ha förmåga att arbeta på egen hand och ha god hand om djur. Det är meriterande om du har arbetat med djur och maskiner sedan tidigare. Du behöver vara minst 18 år.

Du kommer att internutbildas. Tjänsterna är på heltid. Helgarbete kommer att förekomma.

Äggpackeri

Du kommer ingå i ett arbetslag vars uppgift är att förädla äggråvara till konsumentförpackat livsmedel. Vi ser att du är positiv, ansvarstagande och har god förmåga att samarbeta. Livsmedelssäkerheten är i fokus så det är viktigt att du är strukturerad och noggrann.

Det är meriterande om du har vana att arbeta med maskiner, datorer och robotar då vi verkar i en teknisk miljö. Du behöver vara minst 18 år.

Du kommer att internutbildas. Tjänsterna är på heltid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så ansök redan idag genom att skicka ditt CV till joacim@thuressons.nu(Djurproduktion) eller agne@thuressons.nu(Packeri)

                      

Semestervikarier till vår djurproduktion och äggpackeri.

Aktuellt

Information om äggförsäljning äggbod

Information om äggförsäljning äggbod

Äggboden vid vårt packeri är tyvärr stängd tills vidare Pga hårt ordertryck går alla våra ägg till butik och grossist för tillfället. Vi informerar på hemsidan när vi åter kan hålla öppet.


Leveransklara unghöns

Nästa omgången med unghöns blir vecka 20 - 2023.
Läs mer